Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

vrijdag hebben we bijna alle data kunnen analyseren en in een excel sheet kunnen zetten. Zoltan heeft  in SPSS ingeladen en daaruit een grafiek gehaald. Daaruit waren al wat resultaten af te lezen maar nog niet vrij duidelijk. Vandaag gaan de de laatste data proberen te analyseren van de cardgame en de droptest en hopelijk hebben we dan morgen voor de Science Fair een mooi resultaat om te presenteren. Inmiddels zijn we ook bezig om een filmpje te maken voor morgen. In dit filmpje moet onze aanpak van het onderzoek naar voren komen en de resulaten gepresenteerd worden. Tevens lijkt het ons leuk om een filmpje te maken met de verschillende resoluties achter elkaar om mensen deze verschillen te laten ervaren.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

¬© 2011 TU Delft