Op het moment zijn we bezig met de data te analyseren. We hebben de volgende data tot onze beschikking: De data van het motion tracking system; dit bestaat uit een excelbestand waarin de x, y en z coördinaten van iedere marker die op het lichaam van de testpersoon was geplakt worden weergeven per 1/200 seconde. Daarnaast hebben we de grafieken tot onze beschikking die bij deze coördinaten horen, het filmmateriaal (24fps) ter referentie van de testpersoon en het 3d model dat bestaat uit de punten van de markers op het lichaam van de testpersoon. Daarnaast hebben we de speedcam (200fps) tot onze beschikking om de data te synchroniseren en daarmee de exacte reactietijd van de testpersonen te achterhalen. Het analyseren van de data bestaat vooral uit de Excel bestanden doorzoeken naar de waarden die een omkeerpunt weergeven. Als een testpersoon bijvoorbeeld met zijn hand een plotselinge beweging maakt in de z-richting, dan zullen de waarden daar sterk veranderen in een korte tijd. Het is dan van belang precies te definiëren wanneer de beweging precies begint. We registreren de framenummers waar een beweging van de testpersoon begint. Ook registreren we de framenummers waar de beweging begint van de degene die op het 4k scherm te zien was en waarop de testpersoon zo snel mogelijk moest reageren. Met deze data kunnen we achterhalen wat het verschil was in reactietijden, maar nog niet wat de reactietijden exact waren omdat er verschillende vertragingen zijn. Niet alle data kan namelijk even snel door een kabel naar de computer gestuurd worden of door de computer verwerkt worden. Daarom hebben we de speedcam gebruikt. De speedcam heeft van elk spel maar 4 reacties van de test persoon geregistreerd omdat deze niet meer dan 30 seconden kan opnemen. Op deze beelden is het scherm en te testpersoon te zien, zodat we de data uit het motion tracking system hier over heen kunnen leggen. We zijn ook bezig met een film maken die we kunnen laten zijn bij de Science fair om mensen een goed beeld te geven hoe we het onderzoek hebben aangepakt. Hierin moeten ook de resultaten van het onderzoek gepresenteerd worden.